ABC Verzekering

Vergelijk de beste en goedkoopste verzekeringen!

Bromfietsverzekering

Wanneer je een brommer of scooter hebt gekocht dien je deze te verzekeren voordat je hiermee de weg op mag. De keuze bestaat hierbij uit een WA-Verzekering en een All Risk-Verzekering.

De WA-Verzekering staat voor wetenschappelijk aansprakelijkheidsverzekering en is verplicht wanneer je met je brommer of scooter de weg op wilt. Een All-Risk verzekering kan in vele gevallen schade aan uw eigen eigendommen dekken. Afhankelijk van de vorm en verzekeringsmaatschappij worden hier pakketten aangeboden met bepaalde dekking.

Het afsluiten van een bromfietsverzekering is erg eenvoudig. Online kan je bij de verschillende aanbieders informatie vinden over de kosten en de dekking van een verzekering. Daarnaast is het vaak mogelijk om een no-claim op te bouwen waardoor je korting krijgt op je verzekering. Dit zorgt ervoor dat de kosten aanzienlijk lager kunnen uitvallen. Verschillende verzekeraars bieden zelfs de mogelijkheid om een no-claim mee te nemen naar eenĀ autoverzekering. Hierdoor is het mogelijk om direct vele euro’s te besparen.