ABC Verzekering

Vergelijk de beste en goedkoopste verzekeringen!

Autoverzekering

Het afsluiten van een voordelige autoverzekering is erg lastig. Er zijn veel verschillende verzekeraars die allemaal claimen de goedkoopste verzekeraar te zijn. Toch kunnen zij dit helemaal niet zeggen aangezien de prijs van een autoverzekering mede bepaald wordt door factoren als de waarde van de auto, schadegeschiedenis, no-claim  en leeftijd van de verzekerde.

Vrijblijvende offertes
Belangrijk is daarom dat je een weloverwogen besluit maakt voor het aangaan van een verzekering. Kijk hierbij ook naar de services en recensies van verschillende verzekeringen. Vraag verschillende vrijblijvende offertes aan maar wacht even met beslissen. Ook binnen je netwerk kunnen mensen wellicht tips geven over een bepaalde verzekeraar. Want is een verzekeraar echt goedkoop als hij je belangen onvoldoende behartigd en je alsnog een dikke rekening krijg wanneer er schade is?

Naast het feit dat een auto verzekering verplicht is geeft het je ook een stuk bescherming en een rustgevend gevoel. Het hoeft namelijk niet altijd het geval te zijn dat wanneer u bij een aanrijding betrokken raakt het uw schuld is. Toch kan dit nog een lang proces worden waarin de schuldige aangewezen wordt. Een verzekeraar kan dit gehele proces op zich nemen. Aangezien zij het bedrag dienen uit te keren zullen zij er alles aan doen om jouw gelijk te halen.

Verschillende autoverzekeringen
Er zijn 2 verschillende verzekeringen namelijk een WA autoverzekering of een All risk verzekering (WA Casco). Beide verzekeringen hebben een aparte dekking waarbij een WA verzekering voornamelijk de schade dekt die u aan andere elementen, voertuigen of personen heeft aangebracht. Met een WA Casco dekt u ook de schade aan uw eigen voertuig. Binnen deze twee verzekeringen worden vaak ook auto verzekeringen aangeboden die hier tussenin vallen. Zo kunt u gaan voor een uitgebreidere dekking.
Naast verschillende vergelijkingssites waar je een autoverzekering kunt vergelijken zijn er een tal van verzekeraars waar je online (vrijblijvend) een offerte kunt opvragen. Dit zorgt ervoor dat je een weloverwogen besluit kunt maken over je verzekering. Een autoverzekering vergelijken zorgt er dan ook voor dat je de beste deal vindt. Verschillende aanbieders zijn allsecur.nl, ANWB Autoverzekering, Centraal Beheer, Univé, Netpolis, FBTO, Ditzo, Ohra & Interpolis.

Op specifieke pagina’s binnen deze website gaan wij dieper in op de verschillende autoverzekeringen. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor informatie over een zorgverzekering, bromfietsverzekering en dierenverzekering.