ABC Verzekering

Vergelijk de beste en goedkoopste verzekeringen!

Casco Autoverzekering

Wanneer je een (relatief) nieuwe auto aanschaft wil je deze graag goed verzekeren. Je wilt uiteraard niet dat de auto bij een minimale botsing al een flinke schade oploopt. De schade is helaas niet te voorkomen, de kosten voor het herstellen van deze schade wel.

Door een Casco Autoverzekering af te sluiten dek je naast de schade aan derde ook de schade aan je eigen voertuig.  Dit kan bijvoorbeeld gaan om schade door brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Dit zijn vaak momenten dat je zelf niet eens betrokken bent. Maar ook bij botsingen, omslaan, slippen en van de weg raken wordt de schade gedekt met een Casco Autoverzekering. Vereiste is hierbij wel dat je aan de regels van de wet voldoet. Wanneer je zonder rijbewijs of met alcohol op rijdt is de kans groot dat de verzekeraar de schade niet meer dekt.

Ook is het mogelijk om een WA Autoverzekering met beperkt casco af te sluiten. Hierbij heb je de verplichte verzekering met een aanvullende dekking. Hier kunt u, verschillend per verzekeraar, zelf een pakket van aanvullende dekking samenstellen. Voorbeelden hierbij zijn ruitschade, diefstal, brand en bijvoorbeeld autopech.

Het is daarom belangrijk dat je verschillende verzekeringen vergelijkt zodat de beste keuze kunt maken. Het aanvragen van een offerte is erg eenvoudig en snel gedaan.