ABC Verzekering

Vergelijk de beste en goedkoopste verzekeringen!

Vergelijken

Er zijn tegenwoordig vele aanbieders van autoverzekeringen. Doordat de markt -mede door internet- steeds duidelijker in kaart gebracht kan worden ziet men de verschillen tussen de verzekeringen. Duidelijk is dat de premie van een autoverzekering per verzekeraar erg kan verschillen. Het loont doorgaans behoorlijk om bij het afsluiten van een autoverzekering eerst de verschillende mogelijkheden te vergelijken.

Autoverzekering vergelijken
Er zijn verschillende websites waarop het mogelijk is om de aanbieders van autoverzekeringen te vergelijken. Hierbij is het belangrijk dat je kijkt naar de dekking van je verzekering en je premie. Daarnaast zijn de gegevens van je auto benodigd om tot een premie te komen. Door vervolgens de verschillende autoverzekeringen te vergelijken breng je de prijzen per maand in kaart. Dit kan per verzekeraar enorm verschillen.

No-claim korting
Het is belangrijk dat je kijkt naar de no-claim die je wellicht hebt opgebouwd. Mocht je graag willen overstappen dan zou je natuurlijk je no-claim korting mee willen nemen. Bespreek eventueel met uw nieuwe verzekeraar of dit mogelijk is. De kortingen op een no-claim kunnen namelijk er oplopen. Het zou zonde zijn om deze korting mis te lopen.