ABC Verzekering

Vergelijk de beste en goedkoopste verzekeringen!

Verzekering informatie

Het is tegenwoordig  mogelijk om je voor vrijwel alles te verzekeren. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een verzekeraar te bedenken. Zodra iets een grote waarde vertegenwoordigd is het mogelijk om je in te dekken te schade of waardevermindering. Verzekeraars roepen de goedkoopste te zijn, de voordeligste verzekeringen aan te bieden en een uitmuntende service. Toch merk je pas vaak écht wie je verzekeraar is als je er een beroep op moet doen.

Op deze website informeren we je over verschillende verzekeringen en de overwegingen die je kunt maken bij het afsluiten van een verzekering. Belangrijk hierbij is niet alleen de prijs maar ook je persoonlijke wensen en ervaringen. Wij verkopen zelf geen verzekeringen maar faciliteren wel uitgaande links naar verschillende verzekeraars. Ook de keuze maken wij niet voor u omdat een verzekering persoonlijk is. Wél helpen wij je met verschillende aspecten die meespelen bij je eigen keuze.

Momenteel vind je op deze site voornamelijk informatie over autoverzekeringen en zorgverzekeringen. Wij gaan dit uiteraard in de loop van de tijd uitbreiden met woonverzekeringen, aansprakelijkheidverzekeringen, inboedelverzekeringen, reisverzekeringen en dierenverzekeringen.