ABC Verzekering

Vergelijk de beste en goedkoopste verzekeringen!

Verzekering vergelijken

Belangrijk bij het vergelijken van verzekeringen is je persoonlijke wens en voorop te stellen wat je belangrijk vindt. Wil je graag de goedkoopste verzekering, de beste dekking of vind je een persoonlijk contact en goede service belangrijk. De keuze voor de voordeligste verzekering is te begrijpen. De vraag is alleen of deze verzekeraar ook zo voordelig is op momenten dat je er beroep op moet doen. Worden jou belangen wel voldoende behartigt?

Op diverse vergelijkingsites kan je een goed beeld krijgen van verzekeraars. Toch is ervaring misschien wel veel belangrijker. Vraag daarom verschillende  offertes op en verneem hoe het contact met de verzekeraar verloopt. Bent u tevreden, heeft u inzicht in de voordelige persoonlijke verzekeringen en zijn de ervaringen uit uw omgeving positief? Dan is het een stuk eenvoudiger een besluit te nemen om met een verzekeraar in zee te gaan.

Houd ook rekening met belangen die vergelijksites hebben. Zo is Independer, een ’onafhankelijke vergelijksite’ overgenomen door Achmea welke zelf autoverzekeringen verkoopt. Zij zullen uiteraard hun eigen producten niet afkraken, waardoor je kunt twijfelen aan de objectiviteit. Daarnaast hebben ook andere vergelijkingsites wisselende belangen. Doordat zij mogelijk vergoedingen krijgen per afgesloten verzekering kan je je ook hier afvragen of het echt objectief is. Belangrijk is daarom dat je ook zelf verschillende offertes opvraagt en je netwerk raadpleegt over de verschillende verzekeringen.