ABC Verzekering

Vergelijk de beste en goedkoopste verzekeringen!

Woonverzekering

Uw huis is uw thuis. Een veilig gevoel waar je graag bent. Het is daarom ook belangrijk dat je kijkt naar de mogelijke verzekeringen die er zijn voor uw huis. Mocht er ooit iets gebeuren dan kunt u zich op deze verzekering beroepen. Wel is het altijd lastig om te weten welke dekking een bepaalde verzekering geeft. Afhankelijk per verzekeraar is de dekking ook verschillend. Evenals de tarieven gebaseerd op uw wensen. Een woonverzekering is persoonlijk!

Verschillende verzekeringen die onder een woonverzekering kunnen vallen zijn de inboedelverzekering , aansprakelijkheidsverzekering en kostbaarhedenverzekering. Ook worden deze verzekeringen soms als één pakket aangeboden. Het is daarom goed dat u verschillende offertes aanvraagt en deze rustig vergelijkt. Een verzekering afsluiten is iets waar je de tijd voor moet nemen. De kosten zijn niet altijd even hoog maar de waarde van een verzekering kan enorm zijn.

Mogelijkheden die in een woonverzekering zitten zijn het meeverzekeren van uw tuin en verblijf in bijvoorbeeld een hotel wanneer u niet thuis kunt of mag verblijven door (mogelijke) schade. Daarnaast zorg een verzekering ervoor dat uw huis en bezittingen verzekerend zijn voor het door u opgegeven bedrag. Bij vrijwel alle verzekeraars wordt de nieuwwaarde van uw spullen uitgekeerd. Dit kunt u uiteraard per offerte inzichtelijk krijgen.